NJOHURIA & SPECIALIZIMI

Me angazhim për konsistencë, integritet dhe besueshmëri të stafit teknik.

Auto Driver | Ι.ΚΤΕΟ ΗΠΕΙΡΟΥ Auto Driver | Ι.ΚΤΕΟ ΗΠΕΙΡΟΥ

REZERVONI ONLINE NJË TAKIM

Rezervoni takimin tuaj, me Ι.ΚΤΕΟ Epirus S.A., AUTODRIVER, përmes faqes tonë.

Auto Driver | Ι.ΚΤΕΟ ΗΠΕΙΡΟΥ Auto Driver | Ι.ΚΤΕΟ ΗΠΕΙΡΟΥ

SHËRBIMETE TONA

I.KTEO. Autodriver, zotëron pajisjet më moderne dhe kryen të gjitha shërbimet e mundshme që një Qendër të Kontrollit Teknik (KTEO) mund të ofrojë, me garancinë absolute dhe besimin total nga stafi ynë i specializuar.

Auto Driver | Ι.ΚΤΕΟ ΗΠΕΙΡΟΥ Auto Driver | Ι.ΚΤΕΟ ΗΠΕΙΡΟΥ

13

Vjet në treg

306000

Kontrolle

22

Persona Stafi

2

Filialle Auto Driver

“me një tamperament tjetër...

“Ne tundëm parajsën për tju siguruar juve mbi tokë Me sigurinë e kontrollit teknik të automjetit tuaj, nga stafi ynë i specializuar, ju keni përparësi në lëvizjet tuaja.”

Mirë se vini…

Shërbime me cilësi të lartë +

disa vjet njohuri teknike

I.KTEO Auto Driver zotëron pajisjet më moderne dhe kryen të gjitha shërbimet e mundshme që një Qendër të Kontrollit Teknik (KTEO) mund të ofrojë, me garancinë absolute dhe besimin total nga stafi ynë i specializuar.

 • Inspektimi i automjeteve të lehta (vetura pasagjerësh, taksitë, mjetet autoshkolle, etj.)
 • Inspektimi i automjeteve me dy rrota (të gjitha kategoritë dyrrotëshe mbi 50cc)
 • Inspektimi i automjeteve të rënda (autobuzë dhe kamionë me peshë bruto mbi 3.5t)
 • Çertifikatë të Kontrollit të Shkarkimit të Gazrave (Kontroll mbi nivelin e shkarkimit të gazrave)
 • Kontrolli teknik vullnetar (Kontroll teknik vullnetar i gjendjes teknike të automjetit)
 • Kontrolli fillestar i veçantë për LPG (aprovimi i modifikimit për shkak të instalimit të impiantit LPG)
 • Kontrolli i veçantë pas çinstalimit të impiantit LPG (aprovimi i modifikimit për shkak të çinstalimit të impiantit LPG)
 • Inspektimi periodik teknik i automjeteve LDG
AUTO DRIVER

Grupi jonë Në Artë dhe në Janinë po ju presin me një buzëqeshje për të "lëvizur tokën dhe qiellin", për shërbimin tuaj...

Μανιφάβας Στέφανος | Τεχνικός Διευθυντής Άρτας

Manifavas Stefanos

Menaxher Inspektor të Automjeteve - Arta
Λιόντος Παναγιώτης | Τεχνικός Διευθυντής

Liondos Panagiotis

Menaxher Inspektor të Automjeteve – Janinë
Λιούκας Χρήστος | Τεχνικός Έλεγχος

Lioukas Chris

Inspektor Automjetesh - Arta
Μάνος Δημήτριος | Τεχνικός Έλεγχος

Manos Dimitrios

Inspektor Automjetesh - Arta
Βασιλάκης Πέτρος | Τεχνικός Έλεγχος

Vasilakis Peter

Inspektor Automjetesh - Arta
Παππάς Νίκος | Τεχνικός Έλεγχος

Pappas Nikolas

Inspektor Automjetesh - Arta
Κράββαρης Βασίλης | Τεχνικός Έλεγχος

Kravvaris Bill

Inspektor Automjetesh - Arta
Διαμάντης Νίκος | Τεχνικός Έλεγχος

Diamantis Nikolas

Inspektor Automjetesh - Arta
Τζουβάρας Στέφανος | Τεχνικός Έλεγχος

Tzouvaras Stefanos

Inspektor Automjetesh - Arta
Τεχνικός Έλεγχος | Καραμπίνας Χρήστος

Karabinas Chris

Inspektor Automjetesh - Janinë
Γιαννηκώστας Δημήτρης | Τεχνικός Έλεγχος

Giannikostas Dimitrios

Inspektor Automjetesh - Janinë
Βασιλείου Μιχάλης | Τεχνικός Έλεγχος

Vasileiou Michael

Inspektor Automjetesh - Janinë
Καραγιάννη Μαρία | Γραμματεία

Karagianni Maria

Mbështetje Sekratarie - Arta
Καυκιά Ευαγγελία | Γραμματεία

Kafkia Evangelia

Mbështetje Sekratarie - Arta
Μπίκα Γεωργία | Γραμματειακή Υποστήριξη

Bika Georgia

Mbështetje Sekratarie - Arta
Τσινάβου Αλεξάνδρα | Γραμματειακή Υποστήριξη

Tsinavou Alexandra

Mbështetje Sekratarie – Janinë
Αναγνώστου Σπυριδούλα | Γραμματειακή Υποστήριξη

Anagnostou Spiridoula

Mbështetje Sekratarie – Janinë
Φερεντίνου Σαββίνα | Γραμματειακή Υποστήριξη

Ferentinou Savvina

Mbështetje Sekratarie – Janinë

Bashkëpunëtorët

Jemi në dispozicionin "tuaj për të ndryshuar” udhëtimet tuaja. Neve nuk do arrinim asgjë, pa bashkëpunimin tuaj, nga detajet më të vogla deri te aparatet tona më të rënda, nga të gjithë këta njerëz që na siguruan shërbimet e tyre… të partnerëve tanë.
Ju falënderojmë…

Shërbimi i marrjes / dorëzimit

të mjetit për në dhe nga vendi juaj. Një përfaqësues do t'ju telefonojë për konfirmim dhe ditën / kohën e marrjes dhe dorëzimit.

Përgjegjësia sociale

Bashkëpunimi, përparësia, dashuria dhe vullneti mund të lëvizin tokën dhe qiellin... dhe të zbukurojnë gjëra të shumëllojshme.

Mendimi juaj bëhet njohuria jonë!

Do të donim të dëgjonim mendimin tuaj për vizitën tuaj.