Modul Vlerësimi

Modul Vlerësimi

Faleminderit që zgjodhët kompaninë AUTODRIVER KTEO EPIRUS SA dhe filiallin tonë për kontrollin teknik të automjetit tuaj. Do të donim të dëgjonim mendimin tuaj për vizitën që bëtë.

Do t'ju marri 4 minuta për të plotësuar kërkimin tonë kurse informacioni juaj do të na ndihmojë të përmirësojmë shërbimin tuaj dhe të identifikojmë njerëzit që bënë vërtet ndryshim në vizitën tuaj.

Përvoja juaj e përgjithshme ishte
Sa i/e kënaqur jeni me shërbimin e caktimit të takimeve përmes faqjes tonë në internet;
Koha e shërbimit/ gatishmërisë është 20 deri në 30 minuta (në varësi të llojit të automjetit). Sa i/e kënaqur jeni me kohën tuaj të pritjes?
Ekipi ynë është gjithmonë i gatshëm t'ju shërbejë me një buzëqeshje. Sa të kënaqur jeni me shërbimin e tyre?
Ju ka shpjeguar inspektori teknik rezultatin e kontrollit?
Sa jeni të kënaqur me kontrollin teknik të makinës?
Ne u përpoqëm të dizajnojmë një hapësirë miqësore dhe komode për mirëpritjen dhe qëndrimin tuaj. Sa i/e kënaqur jeni me hapësirat tona (pastrim, dekorim, wifi falas etj.)?
Dëshironi të na vizitoni përsëri?
Dëshironi që një përfaqësues i Kompanisë sonë t'ju kontaktojë?

Bazuar në Ligjin e Ri Evropian për Mbrojtjen e të Dhënave Personale (GDPR), Qendrat Private të Kontrollit Teknik, Autodriver Epirus SA. duhet të mbajnë pëlqimin tuaj të qartë për të mbrojtur informacionin tuaj që të komunikojnë me juve.


Shërbimi i marrjes / dorëzimit

të mjetit për në dhe nga vendi juaj. Një përfaqësues do t'ju telefonojë për konfirmim dhe ditën / kohën e marrjes dhe dorëzimit.

Përgjegjësia sociale

Bashkëpunimi, përparësia, dashuria dhe vullneti mund të lëvizin tokën dhe qiellin... dhe të zbukurojnë gjëra të shumëllojshme.

Mendimi juaj bëhet njohuria jonë!

Do të donim të dëgjonim mendimin tuaj për vizitën tuaj.