Lajmet tona

AUTODRIVER

Lajmet tona

“Ne tundëm parajsën për tju siguruar juve mbi tokë Me sigurinë e kontrollit teknik të automjetit tuaj, nga stafi ynë i specializuar, ju keni përparësi në lëvizjet tuaja.”

Shërbimi i marrjes / dorëzimit

të mjetit për në dhe nga vendi juaj. Një përfaqësues do t'ju telefonojë për konfirmim dhe ditën / kohën e marrjes dhe dorëzimit.

Përgjegjësia sociale

Bashkëpunimi, përparësia, dashuria dhe vullneti mund të lëvizin tokën dhe qiellin... dhe të zbukurojnë gjëra të shumëllojshme.

Mendimi juaj bëhet njohuria jonë!

Do të donim të dëgjonim mendimin tuaj për vizitën tuaj.