Bashkëpunëtorët

Bashkëpunëtorët

MS SKLAVENITOU

MS SKLAVENITOU

Stella dhe Maria Sklavenitou Industria e Kostumeve Reklamuese

Që prej vitit, me fantazi në dizajnin, konsistencë në afatet e dorëzimit, cilësi të shkëlqyeshme të pëlhurave, pasion dhe dashuri për artin e qepjes, ofrojnë dizajne shumë të kujdesshme, përkatësisht për çdo rast.

Ju falendërojmë për pamjen elegante të mbështetjes sonë sekretariale…

Të dhënat e kontaktit

  • Adresë P. Tsaldari nr. 10, Dafni

    Telefoni 1 +30 6974 071 509

    Telefoni 2 +30 6936 949 344

  • Faqe internetiwww.mssklavenitou.gr

Shërbimi i marrjes / dorëzimit

të mjetit për në dhe nga vendi juaj. Një përfaqësues do t'ju telefonojë për konfirmim dhe ditën / kohën e marrjes dhe dorëzimit.

Përgjegjësia sociale

Bashkëpunimi, përparësia, dashuria dhe vullneti mund të lëvizin tokën dhe qiellin... dhe të zbukurojnë gjëra të shumëllojshme.

Mendimi juaj bëhet njohuria jonë!

Do të donim të dëgjonim mendimin tuaj për vizitën tuaj.