Bashkëpunëtorët

Bashkëpunëtorët

GASTERATOS

GASTERATOS

Për 30 vjet ata printojnë dhe shërbejnë në mënyrën më të mirë të mundshme për sa i përket cilësisë - çmimeve, duke kënaqur 100% kërkesat e klientëve të tyre. Bashkudhëtojmë me guidën e tyre në botën e printimeve moderne me një harmonizim absolut me dispozitat ekzistuese, si p.sh. në Çertifikatat tona të kontrollit teknik… ”

Të dhënat e kontaktit

  • Adresë Iroon Polytechniou nr. 149 - Elefsina

    Telefoni +30 210 5544 965

  • Faqe interneti www.gasteratos.gr

Shërbimi i marrjes / dorëzimit

të mjetit për në dhe nga vendi juaj. Një përfaqësues do t'ju telefonojë për konfirmim dhe ditën / kohën e marrjes dhe dorëzimit.

Përgjegjësia sociale

Bashkëpunimi, përparësia, dashuria dhe vullneti mund të lëvizin tokën dhe qiellin... dhe të zbukurojnë gjëra të shumëllojshme.

Mendimi juaj bëhet njohuria jonë!

Do të donim të dëgjonim mendimin tuaj për vizitën tuaj.