Bashkëpunëtorët

Bashkëpunëtorët

LOGIC DATA

LOGIC DATA

Kompania Logic data, ushtron aktivitetin e saj në Artë gjatë 5 viteve të fundit, duke shitur produkte hardueri ose softueri, sipas nevojave tuaja profesionale. Synimi ynë është të përmirësojmë produktivitetin dhe cilësinë e hapësirës tuaj të biznesit. Jemi të gatshëm për të zgjidhur problemet e përditshme në lidhje me dështimet e harduerit ose softuerit dhe furnizimin me lloje të ndryshme të materialeve të konsumit dhe pajisjeve të zyrës.

Të dhënat e kontaktit

  • Adresë 22 Komenou, Arta

  • Telefoni +30 26810 24100

    Mobile +30 693 2877 384

Shërbimi i marrjes / dorëzimit

të mjetit për në dhe nga vendi juaj. Një përfaqësues do t'ju telefonojë për konfirmim dhe ditën / kohën e marrjes dhe dorëzimit.

Përgjegjësia sociale

Bashkëpunimi, përparësia, dashuria dhe vullneti mund të lëvizin tokën dhe qiellin... dhe të zbukurojnë gjëra të shumëllojshme.

Mendimi juaj bëhet njohuria jonë!

Do të donim të dëgjonim mendimin tuaj për vizitën tuaj.