Bashkëpunëtorët

Bashkëpunëtorët

CARXTREME

CARXTREME

"Me përvojë shumë vjeçare në kujdesin e automjetit, ne gjithashtu mbajmë dyqan elektronik, me produktet më të mira për të përmirësuar dekorimin dhe kujdesjen e makinës..."

Të dhënat e kontaktit

  • Adresë Stiron (Kamares) Chalkida

    Telefoni +30 22210 77821

    Mobile +30 6937 428818

  • Faqe interneti www.carxtreme.gr

Shërbimi i marrjes / dorëzimit

të mjetit për në dhe nga vendi juaj. Një përfaqësues do t'ju telefonojë për konfirmim dhe ditën / kohën e marrjes dhe dorëzimit.

Përgjegjësia sociale

Bashkëpunimi, përparësia, dashuria dhe vullneti mund të lëvizin tokën dhe qiellin... dhe të zbukurojnë gjëra të shumëllojshme.

Mendimi juaj bëhet njohuria jonë!

Do të donim të dëgjonim mendimin tuaj për vizitën tuaj.