Bashkëpunëtorët

Bashkëpunëtorët

SPORTSHOUSE

SPORTSHOUSE

VESHJE SPORTIVE - REKLAME- PRINTIME

Që prej vitit 2014 “ofron” veshje sportive në Kompani dhe Shoqatë si edhe për të gjithë tifozët.

Grupi AUTODRIVER “vesh” atletet sportive edhe “vrapon” për shërbimin dhe kënaqësinë tuaj, me mbështetjen e sportshouse.

Të dhënat e kontaktit

  • Adresë Rruga periferike 67Β, Artë

    Telefoni +30 26810 78765

  • Faqe interneti www.sportshouse.eu

Shërbimi i marrjes / dorëzimit

të mjetit për në dhe nga vendi juaj. Një përfaqësues do t'ju telefonojë për konfirmim dhe ditën / kohën e marrjes dhe dorëzimit.

Përgjegjësia sociale

Bashkëpunimi, përparësia, dashuria dhe vullneti mund të lëvizin tokën dhe qiellin... dhe të zbukurojnë gjëra të shumëllojshme.

Mendimi juaj bëhet njohuria jonë!

Do të donim të dëgjonim mendimin tuaj për vizitën tuaj.