Bashkëpunëtorët

SIGMA STRATEGY CONSULTANS

SIGMA STRATEGY CONSULTANS

Zhvillojnë strategji, mbështesin vizione.. “Mentalitet korporat” dhe jo thjesht konsulencë biznesi Përmirësojnë, zhvillojnë në nivel koncepti dhe shpirtëror, njeriun dhe biznesin parimet, vlerat dhe vetënjohjen

Gjithashtu ata mbështesin edhe vizionin tonë, biznesin tonë, me një frymë tjetër...

Të dhënat e kontaktit

  • Adresë klm i 3ë të rrugës Janinë- Athinë, Janinë- Greqi, 45221

    Telefoni +30 26510 83180 - 81

    Faks +30 26510 83182

  • Faqe interneti www.sigma-consultant.eu

Shërbimi i marrjes / dorëzimit

të mjetit për në dhe nga vendi juaj. Një përfaqësues do t'ju telefonojë për konfirmim dhe ditën / kohën e marrjes dhe dorëzimit.

Përgjegjësia sociale

Bashkëpunimi, përparësia, dashuria dhe vullneti mund të lëvizin tokën dhe qiellin... dhe të zbukurojnë gjëra të shumëllojshme.

Mendimi juaj bëhet njohuria jonë!

Do të donim të dëgjonim mendimin tuaj për vizitën tuaj.