PROFILI

PROFILI

"me një tamperament tjetër..."

“Ne tundëm parajsën për tju siguruar juve mbi tokë Me sigurinë e kontrollit teknik të automjetit tuaj, nga stafi ynë i specializuar, ju keni përparësi në lëvizjet tuaja.”

I.KTEO ndërmerr kontrollin e Mjeteve të pasagjerëve për përdorim vetjak, të Mjeteve të pasagjerëve për përdorim publik. (taksi), të Mjeteve Autoshkolle, të Mjeteve dyrrotëshe, të Mjeteve dyrrotëshe Autoshkolle, Ambulanca, Karvanë, Kamionë për përdorim vetjak me peshë bruto, 3.5 tonë, Kamionë të peshës brutto ≥ 3.5 tonë, Kamionë Autoshkolle, Autobuzë, Autobuzë Autoshkolle, Autobuzë modularë - me dyshekë, me Rimorkio, Gjysmë-rimorkio, Automjete të kombinuara, Automjete pa numra regjistrimi, Trena të vogla turistikë.

SHIKO GJITHASHTU

ÇERTIFIKIMET

ÇERTIFIKIMET

GRUPI JONË

GRUPI JONË

BASHKËPUNËTORËT

BASHKËPUNËTORËT

Shërbimi i marrjes / dorëzimit

të mjetit për në dhe nga vendi juaj. Një përfaqësues do t'ju telefonojë për konfirmim dhe ditën / kohën e marrjes dhe dorëzimit.

Përgjegjësia sociale

Bashkëpunimi, përparësia, dashuria dhe vullneti mund të lëvizin tokën dhe qiellin... dhe të zbukurojnë gjëra të shumëllojshme.

Mendimi juaj bëhet njohuria jonë!

Do të donim të dëgjonim mendimin tuaj për vizitën tuaj.