SALLA E SEMINAREVE

SALLA E SEMINAREVE

Trajnim

Një tjetër frymë bashkëpunimi... Prezantoni shërbimet tuaja, ofroni specimenet e produkteve tuaja, planifikoni takimet tuaja, trajnoni stafin e kompanisë tuaj, në Sallën e seminareve në ambientet tona (Filialli i Janinës). Salla është një hapësirë ​​e vetme, mban deri në 40 persona me infrastrukturë prezantimesh, hyrje në internet/ wifi, rrjete interneti me kabëll, bord të bardhë, LG smart TV 65’’, mikrofon dhe stendë. Lobi, i cili funksionon si sallë pritjeje mund t’ ju shërbejë për çdo ngjarje tuaj me hotelieri dhe pije. Të gjitha këto janë falas në dispozicion të klientelit tonë dhe çdo organizatës së interesuar.

Shprehje interesi

Mbani ngjarjen tuaj në Sallën tonë. Plotësoni formularin më poshtë për të shprehur interesin tuaj për Sallën.
Në një kohë të shkurtër stafi ynë do t'ju kontaktojë.

Bazuar në Ligjin e Ri Evropian për Mbrojtjen e të Dhënave Personale (GDPR), Qendrat Private të Kontrollit Teknik, Autodriver Epirus SA. duhet të mbajnë pëlqimin tuaj të qartë për të mbrojtur informacionin tuaj që të komunikojnë me juve.


SHIKO GJITHASHTU

PAJISJET TONA

PAJISJET TONA

OBJEKTET TONA

OBJEKTET TONA

Shërbimi i marrjes / dorëzimit

të mjetit për në dhe nga vendi juaj. Një përfaqësues do t'ju telefonojë për konfirmim dhe ditën / kohën e marrjes dhe dorëzimit.

Përgjegjësia sociale

Bashkëpunimi, përparësia, dashuria dhe vullneti mund të lëvizin tokën dhe qiellin... dhe të zbukurojnë gjëra të shumëllojshme.

Mendimi juaj bëhet njohuria jonë!

Do të donim të dëgjonim mendimin tuaj për vizitën tuaj.