OBJEKTET TONA

Objektet tona

Qendrat Private të Inspektimit Teknik të Automjeteve të Epirit Sh.A., autodriver, ndodhen pranë jush në Artë dhe në Janinë.

Filialli në Artë (Selia)

Objekti jonë kryesor, në Artë, në zonën "Top Alti" në Rezidencat e Punëtorëve, dhe në një zonë private prej 5 hektarësh me një hyrje kryesore, ka aftësinë të mirëpres një numër të madh automjetesh në 3 linja automatike (një për makinat e pasagjerëve, një për mjetet dy rrotëshe) dhe një linjë të përzier).

Filiali ynë, në Janinë, ndodhet në një zonë prej 8 hektarësh, me hyrje dhe dalje të ndryshme në një rrugicë anësore të Rrugës Periferike në Neohoropullo, me një aftësi të madhe për të shërbyer automjete motorike në 3 linja automatike (një për makinat e pasagjerëve, një për mjetet dy rrotëshe dhe akoma një linjë të përzier).

Yποκατάστημα Ιωαννίνων

Ne, Autodriver, bëjmë të pamundurën për t'ju siguruar një qëndrim të sigurt dhe komod që prej minutës së parë gjatë kontrollit të automjetit tuaj deri në minutin e fundit. Me dizajn komod, modern dhe miqësor për klientët tanë me aftësi të kufizuara.

Ju mirëpresin në shoqërinë tuaj me shijimin e një kafeje me cilësi të shkëlqyeshme falas, në mënyrë që edhe ju të keni përparësi në udhëtimet tuaja.

SHIKO GJITHASHTU

PAJISJET TONA

PAJISJET TONA

SALLA E SEMINAREVE

SALLA E SEMINAREVE

Shërbimi i marrjes / dorëzimit

të mjetit për në dhe nga vendi juaj. Një përfaqësues do t'ju telefonojë për konfirmim dhe ditën / kohën e marrjes dhe dorëzimit.

Përgjegjësia sociale

Bashkëpunimi, përparësia, dashuria dhe vullneti mund të lëvizin tokën dhe qiellin... dhe të zbukurojnë gjëra të shumëllojshme.

Mendimi juaj bëhet njohuria jonë!

Do të donim të dëgjonim mendimin tuaj për vizitën tuaj.