Lajmet tona

FEDERATA GREKE E ÇIKLIZMIT 15 Jun 2020

.

Jetë si një biçikletë...

10 vjet… biçikletë…

Ekipi i Autodriver-it është krenar që mbështet një nga atletët e tij- Dimitris Douventzidis- i cili përfundon këtë vit dhjetë vjet pjesëmarrje në Federatën Greke të Çiklizmit.

Në fillim të çdo viti, del programi sportiv të vitit, ku atletët zgjedhin disa gara për medalje si edhe disa gara për përgatitjen e tyre.

Gara më e rëndësishme të vitit për medalje është kampionati kombëtar rrugor, ku të gjithë atletët përgatiten për ta fituar atë ose për një rënditje më të mirë.

Ngjarja mbahet në mes të Qershorit dhe çdo vit mbahet në rajone të ndryshme të Greqisë.

Kjo është një garë dy ditore ku gjatë ditës së parë shënohet Koha Individuale, ku atletit i duhet të përshkoi një distancë prej 32 km, sa me shpejt te jete e mundur.

Gjatë ditës së dytë bëhet një garë ku atletët duhet të përshkojnë një distancë prej 160 km. me diferencë mbi një lartësie 1500 metra.

Këtë vit kampionati kombëtar do të mbahet në qytetin e Artës në fillim të Shtatorit për shkak të situatës aktuale në vend.

Shërbimi i marrjes / dorëzimit

të mjetit për në dhe nga vendi juaj. Një përfaqësues do t'ju telefonojë për konfirmim dhe ditën / kohën e marrjes dhe dorëzimit.

Përgjegjësia sociale

Bashkëpunimi, përparësia, dashuria dhe vullneti mund të lëvizin tokën dhe qiellin... dhe të zbukurojnë gjëra të shumëllojshme.

Mendimi juaj bëhet njohuria jonë!

Do të donim të dëgjonim mendimin tuaj për vizitën tuaj.