Lajmet tona

ENGAGING GEARS.. 26 Aug 2021

Μια αρχή που έγινε πριν πέντε χρόνια με σκοπό την ανάδειξη κλασικών οχημάτων.

Μια μεγάλη παρέα ανθρώπων, με κοινό όρμα το θαυμασμό της ομορφιάς και της ιστορίας των κλασικών οχημάτων.

Μια συνεργασία με την εταιρεία Ι.ΚΤΕΟ Ηπείρου Α.Ε, AUTODRIVER, να ενωθούν "τα γρανάζια" της αγάπης και της "τρέλας" της συντήρησης των οχημάτων.

 

Συναντήσαμε τους Garajeros, στην 4η Έκθεση τους, στο κάστρο της Άρτας, με περισσότερα από 100 οχήματα (αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες) σε μια υπέροχη βραδιά. Σκοπός τους κάθε χρόνο να γίνονται καλύτεροι και να ετοιμάζουν τις καλύτερες συνθήκες για τη φιλοξενία οχημάτων κι ανθρώπων, διοργανώνοντας ακόμη και περιηγήσεις για τα μέλη και τους φίλους της Λέσχης. Άλλωστε, κανένα όχημα, χωρίς την αγάπη του ιδιοκτήτη του, δεν θα ήταν ζωντανό".

Shërbimi i marrjes / dorëzimit

të mjetit për në dhe nga vendi juaj. Një përfaqësues do t'ju telefonojë për konfirmim dhe ditën / kohën e marrjes dhe dorëzimit.

Përgjegjësia sociale

Bashkëpunimi, përparësia, dashuria dhe vullneti mund të lëvizin tokën dhe qiellin... dhe të zbukurojnë gjëra të shumëllojshme.

Mendimi juaj bëhet njohuria jonë!

Do të donim të dëgjonim mendimin tuaj për vizitën tuaj.