Lajmet tona

SHOQATA KULTURORE “AGIOS PANTELEIMON” 17 Mar 2020

.

Vera mbërriti në lagjen tonë, Shoqata Kulturore e Rezidencave të Punëtorëve "Agios Panteleimon" dhe ne e mirëpritën me një mbrëmje popullore vjetore. I uruam të gjithëve një "verë të mirë" me një biletë lotarie (Nr. 349) për të fituar një kontroll falas në KTEO në Ambientet tona në Artë (Rezidencat e Punëtorëve të Reja, te "TOP ALTI").

Ju urojmë të përjetoni një verë të bukur...

Shërbimi i marrjes / dorëzimit

të mjetit për në dhe nga vendi juaj. Një përfaqësues do t'ju telefonojë për konfirmim dhe ditën / kohën e marrjes dhe dorëzimit.

Përgjegjësia sociale

Bashkëpunimi, përparësia, dashuria dhe vullneti mund të lëvizin tokën dhe qiellin... dhe të zbukurojnë gjëra të shumëllojshme.

Mendimi juaj bëhet njohuria jonë!

Do të donim të dëgjonim mendimin tuaj për vizitën tuaj.