Lajmet tona

GYM PARKU... JUAJ! 16 Mar 2020

.

Një fqinjësi… një grup shokëshGym Park juaj

Një frymë tjetër … në botën e sportit, higjienës dhe të fleksibilitetit. Vendosni disponimin tuaj atletik dhe vini në Parkun tuaj të Gym Park, në Qendrat e Inspektimit Teknik të Automjeteve Private të Epirus SA, AUTODRIVER, në filiallin e Janinës, në rrugën anësore të rrugës Periferike, në Neoforopullo.  

Me ndihmën e Gym Park, ne ju ofrojmë një palestër në natyrë, qëllimi kryesor i së cilës është të keni stërvitje falas për të gjithë, pavarësisht nga gjinia dhe mosha, në çdo kohë dhe ditë.

 

**Gjithmonë ndiqni udhëzimet në tabelën e vendosur posaçërisht.

Për më tepër informacion, adresohuni në faqen tonë gympark.gr

 

Shërbimi i marrjes / dorëzimit

të mjetit për në dhe nga vendi juaj. Një përfaqësues do t'ju telefonojë për konfirmim dhe ditën / kohën e marrjes dhe dorëzimit.

Përgjegjësia sociale

Bashkëpunimi, përparësia, dashuria dhe vullneti mund të lëvizin tokën dhe qiellin... dhe të zbukurojnë gjëra të shumëllojshme.

Mendimi juaj bëhet njohuria jonë!

Do të donim të dëgjonim mendimin tuaj për vizitën tuaj.