Lajmet tona

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ 07 Nov 2023

Η εταιρεία Force S.A., Group of Companies, από το 1984 παρέχει προσωποιημένες & ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των καλύτερων συστημάτων ασφαλείας. Με επιτυχία πραγματοποίησε τεχνικό σεμινάριο συστημάτων πυρανίχνευσης, στα Ιωάννινα (6 Νοεμβρίου 2023) και με ιδιαίτερη χαρά τους φιλοξενήσαμε στη συνεδριακή μας αίθουσα.
Η ασφάλεια αποτελεί κύριο μέλημα όλων, και σε όλους τους τομείς, για την βελτίωση στην ποιότητα ζωής και της κοινωνίας στο σύνολο της.
Για να είμαστε πάντα ασφαλείς...

Shërbimi i marrjes / dorëzimit

të mjetit për në dhe nga vendi juaj. Një përfaqësues do t'ju telefonojë për konfirmim dhe ditën / kohën e marrjes dhe dorëzimit.

Përgjegjësia sociale

Bashkëpunimi, përparësia, dashuria dhe vullneti mund të lëvizin tokën dhe qiellin... dhe të zbukurojnë gjëra të shumëllojshme.

Mendimi juaj bëhet njohuria jonë!

Do të donim të dëgjonim mendimin tuaj për vizitën tuaj.