Lajmet tona

Ο Δρόμος του Γιοφυριού... 30 Mar 2023

Πραγματοποιήθηκε για 7η χρονιά, με επίκεντρο την Άρτα και τα ιστορικά της μνημεία.

Αφιερωμένος στην εθελοντική αιμοδοσία προσέλκυσε 2500 συμμετοχές.

Αθλητές κι αθλούμενοι έλαβαν μέρος και έδωσαν ζωή στον κάμπο και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Άρτας, με την αρωγή όλων των εθελοντών.

Η εταιρεία Autodriver, τίμησε αυτή τη διοργάνωση, στην πόλη της, κι έδωσε την υπόσχεση ότι ο επόμενος αγώνας θα είναι πάντα ο καλύτερος. (Άμμες δε γ'εσόμεθα πολλώ κάρρονες)

Shërbimi i marrjes / dorëzimit

të mjetit për në dhe nga vendi juaj. Një përfaqësues do t'ju telefonojë për konfirmim dhe ditën / kohën e marrjes dhe dorëzimit.

Përgjegjësia sociale

Bashkëpunimi, përparësia, dashuria dhe vullneti mund të lëvizin tokën dhe qiellin... dhe të zbukurojnë gjëra të shumëllojshme.

Mendimi juaj bëhet njohuria jonë!

Do të donim të dëgjonim mendimin tuaj për vizitën tuaj.