Lajmet tona

COSTA NAVARINO IROMAN 24 Jun 2020

.

Pasioni dhe profesionalizmi…

Një sportist i klasit botëror, kampion në kanotazh, kampion individual evropian për një numër vitesh.

Sidoqoftë, aftësitë e tij, pasioni dhe profesionalizmi i tij ishin për dallime më të mëdha dhe kështu që prej vitit 2016 ai dallohet në podiumin e fituesve e përshkimit e distancës së gjatë HALF IROMAN 70.3.

Gjatë 2019, në IROMAN 70.3. COSTA NAVARINO GREECE arriti në pozicionin e 3të të klasifikimit të përgjthshëm dhe i 1i në kategorinë 40-44.

Autodriver jemi krenarë që kemi ndihmuar në arritjen e qëllimit të tij.

"Të jetosh gjithmonë ëndrrat dhe të realizosh qëllimet e tua Dimitris...”

Shërbimi i marrjes / dorëzimit

të mjetit për në dhe nga vendi juaj. Një përfaqësues do t'ju telefonojë për konfirmim dhe ditën / kohën e marrjes dhe dorëzimit.

Përgjegjësia sociale

Bashkëpunimi, përparësia, dashuria dhe vullneti mund të lëvizin tokën dhe qiellin... dhe të zbukurojnë gjëra të shumëllojshme.

Mendimi juaj bëhet njohuria jonë!

Do të donim të dëgjonim mendimin tuaj për vizitën tuaj.