Lajmet tona

SHOQATA E MARINARËVE NË JANINË 15 Jun 2020

.

Gjithmonë suksese… me frymën tonë të re…

Përgjatë rrjedhës historike të Shoqatës e Marinarëve të Janinës, dashuria për Liqenin Pamvotida dhe sportet ujore, mbërriti ngjarja e rëndësishme e bashkë-organizimit të Kampionatit Pan-Evropian: Rowing Youth 2019.

Autodriver vuri një gur të vogël në arritjet e rëndësishme duke u "kujdesur" për imazhin e rinovuar në logon e Shoqatës.

Shërbimi i marrjes / dorëzimit

të mjetit për në dhe nga vendi juaj. Një përfaqësues do t'ju telefonojë për konfirmim dhe ditën / kohën e marrjes dhe dorëzimit.

Përgjegjësia sociale

Bashkëpunimi, përparësia, dashuria dhe vullneti mund të lëvizin tokën dhe qiellin... dhe të zbukurojnë gjëra të shumëllojshme.

Mendimi juaj bëhet njohuria jonë!

Do të donim të dëgjonim mendimin tuaj për vizitën tuaj.