Lajmet tona

BASKETBOLLI PROFESIONALIST & EKIPI I INXHINIERËVE TË QENDRËS TONË 19 Mar 2020

.

Sportet amatore kanë nevojë për mbështetjen e të gjithëve. 

Pikërisht atje, kompania Epirus SA, AUTODRIVER, donte të kishte një kontribut aktiv në promovimin e sporteve amatore dhe forcimin e marrëdhënieve midis punonjësve. Kampionati i basketbollit të punonjësve privatë në Bashkinë e Artës, përbëhet edhe nga ekipi i Inxhinierëve të Qendrës tonë.

Nikos Christidis, Manifavas Stefanos, Nikos Diamantis, Dimitris Diamantis edhe Nikos Pappas. I urojmë suksese të mëtjeshme.

 * informacion mbi programin edhe lajmet tona në faqen në Facebook "Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Άρτας”

Shërbimi i marrjes / dorëzimit

të mjetit për në dhe nga vendi juaj. Një përfaqësues do t'ju telefonojë për konfirmim dhe ditën / kohën e marrjes dhe dorëzimit.

Përgjegjësia sociale

Bashkëpunimi, përparësia, dashuria dhe vullneti mund të lëvizin tokën dhe qiellin... dhe të zbukurojnë gjëra të shumëllojshme.

Mendimi juaj bëhet njohuria jonë!

Do të donim të dëgjonim mendimin tuaj për vizitën tuaj.