Lajmet tona

MELISSA NË ARTË 18 Mar 2020

.

Ekipi Melissa, është një nga klubet më të mira të futbollit të Artës, si përfaqësues spotiv të fshatit malor Melissourgoi në Tzoumerka. Ekipi gjithashtu ka luajtur në Kategorinë D Kombëtare, ndërsa mban një vend në dhjetëshen e parë në Kampionatin e një Kategorie të Shoqatës së Klubeve të Futbollit në Artë.

Në festën e inaugurimit të saj, ajo zgjodhi të prezantojë albumin me historikun e Ekipit. Edhe neve si ekip, Qendrat Private të Inspektimit Teknik dëshironin, si sponsorë, të merrnin pjesë në këtë histori të shoqatës.

Dhe për futbollistët e saj aspirues edhe të rinj, për të dhuruar një album, për të ngjitur me radhë kujtime dhe lojëra dhe për të shkruar faqet e vijuara për vitet e ardhshme.

Suksese të mëdha e me shumë gola…

Shërbimi i marrjes / dorëzimit

të mjetit për në dhe nga vendi juaj. Një përfaqësues do t'ju telefonojë për konfirmim dhe ditën / kohën e marrjes dhe dorëzimit.

Përgjegjësia sociale

Bashkëpunimi, përparësia, dashuria dhe vullneti mund të lëvizin tokën dhe qiellin... dhe të zbukurojnë gjëra të shumëllojshme.

Mendimi juaj bëhet njohuria jonë!

Do të donim të dëgjonim mendimin tuaj për vizitën tuaj.