Αξιολόγηση

Ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία AUTODRIVER ΚΤΕΟ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε., και το κατάστημα μας, για τον τεχνικό έλεγχο του οχήματος σας. Επιθυμούμε να ακούσουμε τη γνώμη σας, σχετικά με την επίσκεψή σας.

Θα χρειαστείτε 4 λεπτά να ολοκληρώσετε την έρευνά μας και οι πληροφορίες σας θα μας βοηθήσουν, να βελτιώσουμε την εξυπηρέτησή σας και να αναγνωρίσουμε τα άτομα που έκαναν πραγματικά τη διαφορά στην επίσκεψή σας.

Συνολική Εμπειρία
Πόσο ικανοποιημένοι είστε από την online υπηρεσία ραντεβού;
Ο χρόνος εξυπηρέτησης / αναµονής είναι 20 έως 30 λεπτά (εξαρτάται από το είδος του οχήµατος). Πόσο ικανοποιηµένοι είστε από το δικό σας χρόνο αναμονής;
Η οµάδα µας είναι πάντα πρόθυµη να σας εξυπηρετήσει µε χαµόγελο. Πόσο ικανοποιηµένοι είστε από την εξυπηρέτησή τους;
Σας εξήγησε ο τεχνικός σας ελεγκτής το αποτέλεσμα του ελέγχου;
Πόσο ικανοποιημένοι είστε από τον τεχνικό σας έλεγχο;
Προσπαθήσαµε να σχεδιάσουµε ένα χώρο φιλικό κι άνετο για την υποδοχή κι αναµονή σας. Πόσο ικανοποιηµένοι είστε από το χώρο (καθαριότητα, διακόσµηση, free wifi, κλπ);
Επιθυµείτε να µας επισκεφθείτε ξανά;
Επιθυμείτε να επικοινωνήσει ένας εκπρόσωπος της εταιρίας μας μαζί σας;

Βάσει του Νέου Ευρωπαίκού Νόμου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), τα Ιδιωτικά Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Autodriver Ηπείρου Α.Ε. χρειάζονται τη ρητή συγκατάθεσή σας, ώστε να τηρούν τα στοιχεία σας με σκοπό την επικοινωνία μαζί σας.


Υπηρεσία Παραλαβής / Παράδοσης

αυτοκινήτου από και προς το χώρο σας. Ένας εκπρόσωπος μας θα σας καλέσει για επιβεβαίωση και την μέρα/ώρα της παραλαβής και παράδοσης.

Κοινωνική Ευθύνη

Η συνεργασία, η πρωτοπορία, η αγάπη και η θέληση μπορούν να κινήσουν γη και ουρανό… και να ομορφύνουν πολλά πράγματα.

Η γνώμη σας, γίνεται γνώση μας!

Επιθυμούμε να ακούσουμε τη γνώμη σας, σχετικά με την επίσκεψή σας.