ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Εκπαίδευση

Άλλος αέρας στη συνέργεια…

Παρουσιάστε τις υπηρεσίες σας, δειγματίστε τα προϊόντα σας, προγραμματίστε τις συναντήσεις σας, εκπαιδεύστε το προσωπικό της εταιρείας σας, στην αίθουσα σεμιναρίων στις εγκαταστάσεις μας (Κατάστημα Ιωαννίνων). Η αίθουσα αποτελεί ένα χώρο, έως 40 ατόμων, με υποδομές παρουσιάσεων, wifi internet access, ενσύρματη δικτύωση internet, white board, LG smart TV 65’’, μικρόφωνο και stand.

Το εντευκτήριο, που λειτουργεί ως προθάλαμος της αίθουσας είναι ικανό να φιλοξενήσει την κάθε σας εκδήλωση με catering και ροφήματα. Όλα αυτά αποτελούν μια δωρεάν παροχή για το πελατολόγιο μας και κάθε ενδιαφερόμενο οργανισμό.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Πραγματοποιήστε τη δική σας εκδήλωση στην αίθουσά μας. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να δηλώστε το ενδιαφέρον σας, σχετικά με την αίθουσα.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα το προσωπικό μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Βάσει του Νέου Ευρωπαίκού Νόμου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), τα Ιδιωτικά Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Autodriver Ηπείρου Α.Ε. χρειάζονται τη ρητή συγκατάθεσή σας, ώστε να τηρούν τα στοιχεία σας με σκοπό την επικοινωνία μαζί σας.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Υπηρεσία Παραλαβής / Παράδοσης

αυτοκινήτου από και προς το χώρο σας. Ένας εκπρόσωπος μας θα σας καλέσει για επιβεβαίωση και την μέρα/ώρα της παραλαβής και παράδοσης.

Κοινωνική Ευθύνη

Η συνεργασία, η πρωτοπορία, η αγάπη και η θέληση μπορούν να κινήσουν γη και ουρανό… και να ομορφύνουν πολλά πράγματα.

Η γνώμη σας, γίνεται γνώση μας!

Επιθυμούμε να ακούσουμε τη γνώμη σας, σχετικά με την επίσκεψή σας.