ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Οι Εγκαταστάσεις Μας

Τα Ιδιωτικά Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων Ηπείρου Α.Ε., autodriver, βρίσκονται κοντά σας σε Άρτα και Ιωάννινα.

Κατάστημα Άρτας (Κεντρικό)

Το κεντρικό μας κατάστημα, στην Άρτα, στην περιοχή “τοπ Άλτι” στις εργατικές κατοικίες, και σε ιδιόκτητο χώρο 5 στρεμμάτων με μια κεντρική είσοδο έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό αυτοκινούμενων οχημάτων με 3 αυτόματες γραμμές (μια για επιβατικά ΙΧ., μία δικύκλων και μία μεικτή).

Το υποκατάστημα μας, στα Ιωάννινα, βρίσκεται σε χώρο 8 στρεμμάτων, με διαφορετική είσοδο και έξοδο στον Παράδρομο Περιφερειακής οδού Νεοχωρόπουλο, ικανό να εξυπηρετήσει μεγάλο αριθμό αυτοκινούμενων οχημάτων με 3 αυτόματες γραμμές (μια για επιβατικά ΙΧ., μία για δικύκλων και μία μεικτή).

Yποκατάστημα Ιωαννίνων

Στην Autodriver, "κινούμε ουρανό" για να σας παρέχουμε ασφαλή κι αξιοπρεπή παραμονή από το πρώτο λεπτό έως και το τελευταίο του ελέγχου του οχήματός σας. Με άνετη, μοντέρνα και φιλική σχεδίαση και για τους πελάτες μας με ειδικές ιδιαιτερότητες.

Σας καλωσορίζουμε στην ασφάλεια σας στη γη με την απόλαυση ενός Δωρεάν εξαιρετικής ποιότητας καφέ, για να έχετε κι εσείς "άλλο αέρα" στις μετακινήσεις σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Υπηρεσία Παραλαβής / Παράδοσης

αυτοκινήτου από και προς το χώρο σας. Ένας εκπρόσωπος μας θα σας καλέσει για επιβεβαίωση και την μέρα/ώρα της παραλαβής και παράδοσης.

Κοινωνική Ευθύνη

Η συνεργασία, η πρωτοπορία, η αγάπη και η θέληση μπορούν να κινήσουν γη και ουρανό… και να ομορφύνουν πολλά πράγματα.

Η γνώμη σας, γίνεται γνώση μας!

Επιθυμούμε να ακούσουμε τη γνώμη σας, σχετικά με την επίσκεψή σας.