ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Εξειδικευμενος Εξοπλισμός

Τα Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων ειδικεύονται στον έλεγχο των κατασκευαστικών στοιχείων των οχημάτων για να εξασφαλίσουν ότι το καθένα πληροί τα ελάχιστα πρότυπα που έχει θέσει το Υπουργείο Μεταφορών, πριν εκδώσει πιστοποιητικό.

Η δοκιμή του οχήματος, πραγματοποιείται σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του Υπουργείου Μεταφορών και περιλαμβάνει μια περιεκτική επιθεώρηση του οχήματος για να εξασφαλιστεί ότι είναι σε κατάσταση οδικής κυκλοφορίας. Ο κάθε τεχνικός ελέγχου είναι υπεύθυνος για τη διεξαγωγή όλων των απαραίτητων δοκιμών, όπως: εκπομπές αερίων, σύστημα καυσίμων, φρένα κλπ.

Αυτός είναι κι ο λόγος που στα καταστήματα, AUTODRIVER, επιλέξαμε τους κορυφαίους του είδους, για τον πιο αξιόπιστo έλεγχο.

Σε ανάλυση, τα μηχανήματα μας είναι γερμανικής τεχνολογίας, της εταιρείας MAHA, που αποτελούν την καλύτερη λύση για την καλύτερη ασφάλεια σε επιθεωρήσεις οχημάτων υψηλής τεχνολογίας και συναρμολόγησης εργαστηρίων. Τα προϊόντα MAHA, πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, αντιπροσωπεύουν αξιοπιστία, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και ικανοποιούν τους πιο απαιτητικούς του είδους.

Ο συνδυασμός με την BOPEN, τον ηγέτη στον τομέα των Τεχνικών Ελέγχων με την πλατφόρμα Jplaton, μας εξασφάλισε ένα σύγχρονο περιβάλλον στην ανάπτυξη εφαρμογών με πιστοποίηση 2700:2013(Σχεδίαση, Ανάπτυξη, Εφαρμογή Πωλήσεων και τεχνική υποστήριξη εφαρμογών επιχειρησιακού υλικού)

Τέλος, τα καταστήματα AUTODRIVER, με τον “οδηγό ποιότητας”, την Αρίστη Συμβουλευτική, προσαρμόστηκαν και εναρμονίστηκαν στο πιο διαδεμόμενο πρότυπο για την εξασφάλιση της ποιότητας στην παροχή των υπηρεσιών μας και λειτουργούν πλέον με πιστοποίηση ISO.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Υπηρεσία Παραλαβής / Παράδοσης

αυτοκινήτου από και προς το χώρο σας. Ένας εκπρόσωπος μας θα σας καλέσει για επιβεβαίωση και την μέρα/ώρα της παραλαβής και παράδοσης.

Κοινωνική Ευθύνη

Η συνεργασία, η πρωτοπορία, η αγάπη και η θέληση μπορούν να κινήσουν γη και ουρανό… και να ομορφύνουν πολλά πράγματα.

Η γνώμη σας, γίνεται γνώση μας!

Επιθυμούμε να ακούσουμε τη γνώμη σας, σχετικά με την επίσκεψή σας.