KTEO! Tι σημαίνει τελικά για το όχημα μας?! 01 May 2022

Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων είναι η πλήρης εξήγηση της συντομογραφίας.

Σε περιόδους οικονομικής ύφεσης, όπως και σήμερα, κάθε μας ενέργεια συνυπολογίζεται κι όπως όλοι γνωρίζουμε έχει ένα κόστος.

 

  • Ο υποχρεωτικός περιοδικός τεχνικός έλεγχος - έχει κι αυτός το κόστος του - μπορεί να μας γλιτώσει από μια μικρή βλάβη αρχικά (η οποία δυνητικά θα μπορούσε να δημιουργήσει κοστοβόρο πρόβλημα).
  • Ο τεχνικός έλεγχος, μας διασφαλίζει ότι οδηγούμε ένα αξιόπιστο όχημα στους δρόμους και μεταφέρουμε με ασφάλεια τους εαυτούς μας αλλά και την οικογένεια μας, τους φίλους, τους συναδέλφους μας.
  • Και μην παραβλέπουμε ότι “προστατεύει” την τσέπη μας περαιτέρω από τον “ξαφνικό” έλεγχο της Τροχαίας και το οδυνηρό πρόστιμο που προβλέπεται εάν δεν έχουμε το απαραίτητο έγγραφο. (Δελτίο τεχνικού ελέγχου, κάρτα καυσαερίων, κοκ)
  • Με τις συνεχώς ανανεωμένες υπηρεσίες, μια πολύ χρήσιμη υπηρεσία ονομάζεται εκούσιος τεχνικός έλεγχος. Ένα ασφαλές συμπέρασμα, για την επακριβή κατάσταση του οχήματος σας σε μια όχι χρονοβόρα διαδικασία (20-30 λεπτά).
  • Εάν είστε διατεθειμένοι επίσης να ελέγξετε αξιόπιστα ένα μεταχειρισμένο όχημα που επιθυμείτε να αγοράσετε. Σκεφτείτε όταν σκοπεύετε να διαθέστε 5000 ευρώ, για να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, το κόστος ενός εκούσιου ελέγχου (γιατί κι ο χρόνος είναι χρήμα) είναι αμελητέο, αφού μπορείτε να γλιτώσετε μελλοντικούς πιθανούς πολυέξοδους μπελάδες. 
  • Ένας τέτοιος έλεγχος είναι χρήσιμος και πριν την απόδρασή μας σε ένα αγαπημένο προορισμό για να μην έχουμε το άγχος της ασφαλούς μεταφοράς. Πριν την αναχώρηση λοιπόν, μια επίσκεψη στο ΚΤΕΟ με ένα πλήρη ή μερικό έλεγχο στα σημεία που επιθυμούμε θα μας λύσει τα χέρια, εάν δεν επιθυμούμε να επισκεφθούμε κάποιο συνεργείο. 
  • Και τώρα που αναφέραμε συνεργείο… μπορείτε να ελέγξετε την αποτελεσματικότητα των εργασιών συντήρησης - επισκευής που έχετε κάνει επισκεπτόμενοι ένα ΚΤΕΟ. (Οι έλεγχοι μπορεί να αφορούν μια τοποθέτηση νέων αναρτήσεων, επισκευή φρένων κλπ)
  • Το εξειδικευμένο προσωπικό των καταστημάτων της Autodriver, σας περιμένει να σας υποδεχτεί με χαμόγελο σε κάθε απορία, σε κάθε ερώτηση και σε κάθε “pit stop” του οχήματος σας, για να έχετε “αέρα” ασφάλειας στις μετακινήσεις σας.

 

Υπηρεσία Παραλαβής / Παράδοσης

αυτοκινήτου από και προς το χώρο σας. Ένας εκπρόσωπος μας θα σας καλέσει για επιβεβαίωση και την μέρα/ώρα της παραλαβής και παράδοσης.

Κοινωνική Ευθύνη

Η συνεργασία, η πρωτοπορία, η αγάπη και η θέληση μπορούν να κινήσουν γη και ουρανό… και να ομορφύνουν πολλά πράγματα.

Η γνώμη σας, γίνεται γνώση μας!

Επιθυμούμε να ακούσουμε τη γνώμη σας, σχετικά με την επίσκεψή σας.