ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ 27 Nov 2020

Σε όλα τα αυτοκίνητα η σωστή εκκίνηση του κινητήρα συμβάλλει στη σωστή λειτουργία και την μακροζωία του, όπως επίσης και στη μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων. 

Τόσο τις κρύες όσο και τις ζεστές ημέρες καλό είναι να γίνεται σωστή προθέρμανση του κινητήρα.

 

 

  • Δεν ζεσταίνουμε τον κινητήρα με το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο να λειτουργεί στο ρελαντί γιατί ζεσταίνεται πολύ αργά κάτω από αυτές τις συνθήκες, αυξάνοντας την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων. 

 

  • Προθέρμανση στο ρελαντί με ακινητοποιημένο το όχημα χρειάζεται μόνο στους παλαιάς τεχνολογίας κινητήρες που διαθέτουν καρμπιρατέρ αντί για ψεκασμό. 

 

  • Οδηγούμε με ήπιους ρυθμούς στις χαμηλές έως τις μεσαίες στροφές του κινητήρα χωρίς να επιταχύνουμε απότομα και να απαιτούμε υψηλές επιδόσεις μέχρι να αρχίσει να ανεβαίνει η θερμοκρασία του αντιψυκτικού του κινητήρα.

 

  • Όταν σταθμεύσουμε, καλό είναι να μη σβήσετε αμέσως τον κινητήρα, ειδικά μετά από πολύωρες και μακρινές αποστάσεις. Αφήστε τον κινητήρα να λειτουργήσει στο ρελαντί έτσι ώστε να μπορέσει να πέσει η θερμοκρασία μέσα στο χώρο του μοτέρ.

 

Υπηρεσία Παραλαβής / Παράδοσης

αυτοκινήτου από και προς το χώρο σας. Ένας εκπρόσωπος μας θα σας καλέσει για επιβεβαίωση και την μέρα/ώρα της παραλαβής και παράδοσης.

Κοινωνική Ευθύνη

Η συνεργασία, η πρωτοπορία, η αγάπη και η θέληση μπορούν να κινήσουν γη και ουρανό… και να ομορφύνουν πολλά πράγματα.

Η γνώμη σας, γίνεται γνώση μας!

Επιθυμούμε να ακούσουμε τη γνώμη σας, σχετικά με την επίσκεψή σας.