Οι Συνεργατες μας

ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΜΠΟΥΡΟΥΛΙΤΗ

ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΜΠΟΥΡΟΥΛΙΤΗ

«Άνθρωποι μερακλήδες ταξιδεύουν από όλη την Ελλάδα για να βρεθούν κοντά στην Οικοτεχνία Mπουρουλίτη και να επιλέξουν τα εξαιρετικής ποιότητας και τέχνης εργόχειρά. Η Οικοτεχνία ξεχωρίζει για την ειδίκευση που κατέχει εδώ και 40 χρόνια στο χειροποίητο κέντημα, στη χειροποίητη δαντέλα, μακραμέ, κρόσσι, πλεκτό. Δουλειές που σήμερα σχεδόν αφανίστηκαν από την αγορά.

…Στον χώρο του μεταξωτού αξεσουάρ τα τελευταία 25 χρόνια δημιουργούν μαντήλια, φουλάρια και εσάρπες μεταξωτές ακολουθώντας κάθε χρόνο τις τάσεις που επιτάσσει η μόδα. Μαντήλια για το πωλητήριο του Μουσείου της Ακρόπολης καθώς και πολλά ακόμα επιχειρηματικά δώρα με σχέδια κατόπιν παραγγελίας και ειδικές κατασκευές για σχεδιαστές μόδας.

Εδώ και 10 χρόνια που έχουν αρχίσει μια νέα μόδα στο κόσμημα και το αξεσουάρ με κοσμήματα που κατασκευάζονται από το κουκούλι του μεταξοσκώληκα και μεταξωτά υφάσματα και μεταξωτά νήματα. Ακόμα θα βρείτε και τα μοναδικής ομορφιάς στέφανα με κουκούλι και μετάξι καθώς και πολλά ακόμα συμπληρωματικά δημιουργήματα για το γάμο αλλά και τη βάπτισή σας.»

Στοιχεία επικοινωνίας

  • Διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου 12, Σουφλί

    Τηλέφωνο +30 25540 24168

    Κινητό +30 697 6767 317

  • Ιστοσελίδαwww.bourouliti.gr

Υπηρεσία Παραλαβής / Παράδοσης

αυτοκινήτου από και προς το χώρο σας. Ένας εκπρόσωπος μας θα σας καλέσει για επιβεβαίωση και την μέρα/ώρα της παραλαβής και παράδοσης.

Κοινωνική Ευθύνη

Η συνεργασία, η πρωτοπορία, η αγάπη και η θέληση μπορούν να κινήσουν γη και ουρανό… και να ομορφύνουν πολλά πράγματα.

Η γνώμη σας, γίνεται γνώση μας!

Επιθυμούμε να ακούσουμε τη γνώμη σας, σχετικά με την επίσκεψή σας.