Έλεγχος ελαφρών οχημάτων

 • Έλεγχος ελαφρών οχημάτων

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

€15,00

Υπηρεσιες

Κωδικός προϊόντος: ΚΩΔΙΚΟΣ

Διαθεσιμότητα: Άμεση αποστολή παραγγελίας

-+
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

ΔωρεάνΑποστολή

για αγορές άνω των 60€

καλέστε στο 26810 24610 για

ΤηλεφωνικέςΠαραγγελίες

 • Περιγραφή Προϊόντος
 • Επιπλέον Χαρακτηριστικά
 • ΟΠΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ

  Ταυτοποίηση οχήματος / Σύστημα πέδησης / Σύστημα διεύθυνσης / Ορατότητα/  Φώτα διασταύρωσης & πορείας / εμπρόσθια & οπίσθια φώτα θέσης / Φώτα πλευρικής σήμανσης / Φώτα Όγκου / Φώτα πορείας ημέρας / Φώτα πέδησης / Φωτεινοί δείκτες αλλαγής κατεύθυνσης / Φώτα έκτακτης ανάγκης (alarm) / Εμπρόσθια & οπίσθια Φώτα ομίχλης / Φώτα Οπισθοπορείας / Φώτα της οπίσθιας πινακίδας κυκλοφορίας / Αντανακλαστήρες / Σημάνσεις ευδιακριτότητας & οπίσθιες πινακίδες σήμανσης / Υποχρεωτικές ενδεικτικές λυχνίες για τον εξοπλισμό φωτισμού / Άξονες / Τροχοί & ελαστικά / Σύστημα ανάρτησης / Πλαίσιο & εξαρτήματα πλαισίου / Θάλαμος (καμπίνα) οδηγού & αμάξωμα / Λοιπός εξοπλισμός

 • ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΔΗΣΗΣ

  Η δοκιμή γίνεται σε φρενόμετρο, ώστε να καθορίζεται ο λόγος πέδησης σε σχέση με τη μέγιστη επιτρεπόμενη μάζα. Κατά τη δοκιμή στο φρενόμετρο ελέγχονται: Η συνολική απόδοση του συστήματος πέδησης, Οι δυνάμεις πέδησης που αναπτύσσονται σε κάθε τροχό του ίδιου άξονα (μονόπλευρη πέδηση), Η διακύμανση των δυνάμεων πέδησης κατά τη διάρκεια πλήρους περιστροφής τροχού (οβαλότητα), Η απόδοση του χειροφρένου

 • ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ – ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ

  Με τον κατάλληλο εξοπλισμό (συγκλισιόμετρο/αποκλισιόμετρο), ελέγχεται η ευθυγράμμιση των διευθυντηρίων τροχών.

 • ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ (ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ)

  Με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού (αμορτισερομέτρου) ελέγχεται εάν επιτυγχάνονται οι δεδομένες ελάχιστες τιμές σε κάθε αποσβεστήρα καθώς και η διαφορά μεταξύ τους κατά τον ίδιο άξονα.

 • ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΩΤΩΝ

  Με τη χρήση φωτομέτρου προσδιορίζεται εάν η σκόπευση και η ένταση των φανών διασταύρωσης και πορείας είναι εντός των ορίων που καθορίζονται.

 • ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

  Με τη χρήση αναλυτή καυσαερίων ελέγχονται εάν οι εκπομπές καυσαερίων των βενζινοκίνητων ή υγραεριοκίνητων οχημάτων υπερβαίνουν τα επίπεδα που ορίζει ο κατασκευαστής. Οι ρύποι που μετρά ο αναλυτής καυσαερίων είναι το μονοξείδιο (CO), οι υδρογονάνθρακες (HC) καθώς και ο συντελεστής λάμδα (λ) που δεν αποτελεί ρυπαντή σε οχήματα με προηγμένο σύστημα ελέγχου των εκπομπών. Με τη χρήση αιθαλόμετρου ελέγχεται εάν η θολερότητα (K) των καυσαερίων των πετρελαιοκίνητων οχημάτων υπερβαίνει το επίπεδο που επιτρέπουν οι τιμές που καθορίζονται.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Υπηρεσία Παραλαβής / Παράδοσης

αυτοκινήτου από και προς το χώρο σας. Ένας εκπρόσωπος μας θα σας καλέσει για επιβεβαίωση και την μέρα/ώρα της παραλαβής και παράδοσης.

Κοινωνική Ευθύνη

Η συνεργασία, η πρωτοπορία, η αγάπη και η θέληση μπορούν να κινήσουν γη και ουρανό… και να ομορφύνουν πολλά πράγματα.

Η γνώμη σας, γίνεται γνώση μας!

Επιθυμούμε να ακούσουμε τη γνώμη σας, σχετικά με την επίσκεψή σας.