Our news

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ... για τον αέρα που αναπνέουμε!!! 04 Nov 2023

Σύμφωνα με το άρθρο 15 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας η κυκλοφορία και η οδήγηση κάθε οδικού οχήματος που εκπέμπει ουσίες ή βλαπτικά προϊόντα για την ανθρώπινη υγεία ή ρύπους για το περιβάλλον πέραν των επιτρεπόμενων ορίων της σχετικής νομοθεσίας, απαγορεύονται ρητά. 

 

Η κάρτα καυσαερίων αναφέρει τις εκπομπές δηλητηριωδών αερίων (εκπομπές μονοξειδίου του άνθρακα και άλλων υδρογονανθράκων) στα καυσαέρια του οχήματος. Δηλαδή αποτυπώνει πόσο καλή καύση κάνει ο κινητήρας του οχήματος και άρα ποιο είναι το αντίκτυπο στο περιβάλλον και τον αέρα που αναπνέουμε.

 

Τα μόνα χαρτιά που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας, για την έκδοση ή την ανανέωση της, είναι η άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.

Εάν έχει λήξει ή δεν την έχετε στην κατοχή σας, το πρόστιμο κυμαίνεται από 35€ έως και 200€, ανάλογα τους ρύπους που εκπέμπει το αυτοκίνητό σου.

Εκδίδεται κάθε έτος για επιβατικά οχήματα κάτω των 35 τόνων, κάθε 6 μήνες για οχήματα άνω των 3,5 τόνων και κάθε 6 μήνες για ασθενοφόρα και ταξί.

 

Pick up & Delivery Service

of your car from and to your place. One of our representatives will call you to confirm the date and time of collection and delivery.

Social Commitment

Collaboration, avant - garde, love and will, can move the earth and the sky… and beautiful many things.

Your thought becomes our knowledge!

We would love to hear your opinion on your visit.