Our news

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ & ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ 11 Oct 2023

Τα κατοικίδια είναι “μέλη των οικογενειών μας” κι εύλογα μας ακολουθούν σε όλες μας τις αποδράσεις και τις δραστηριότητες. Και σαν μέλη υποχρεωνόμαστε να τα προσέχουμε εξίσου. Ακόμη και στις μικρές αποστάσεις κι επισκέψεις στο κτηνίατρο ίσως χρειαστεί να τα μεταφέρουμε με το αυτοκίνητο μας. 

 

Όσο κι αν είναι δεμένα μαζί μας, κι εμείς μαζί τους, δεν θα πρέπει να είναι συνοδηγοί μας, αλλά θα χρειαστεί να βρίσκονται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, όπως ακριβώς και τα παιδιά μας. Προμηθευόμαστε μια ζώνη ασφαλείας για κατοικίδια (μπαίνει στην υποδοχή ζώνης - όχι του λαιμού) και τα δένουμε για τη δική τους ασφάλεια και τη δική μας. Μπορεί να τους αρέσει η ελευθερία να κινούνται στο χώρο και να “εξερευνούν” καθετί αλλά μια κακή στιγμή μπορεί να τα τραυματίσει και να τραυματίσει κι εμάς.

Αν δεν κάνουμε χρήση του φορητού μεταφορέα, δεν υπάρχει κάτι άλλο που ορίζεται από τον νόμο. Μπορούμε να μεταφέρουμε όπως θέλουμε το κατοικίδιo σας, με προσωπικό αυτοκίνητο και δεν προβλέπεται ειδική θέση για εκείνο, ούτε ειδικά μέτρα προστασίας του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμείς οι ίδιοι δεν πρέπει να μεριμνήσουμε προκειμένου να μεταφέρεται με απόλυτη ασφάλεια. 

Και δεν ξεχνάμε να μην αφήνουμε το κατοικίδιo μας, μέσα στο αυτοκίνητο μόνο του, με σβηστό τον κλιματισμό, ακόμη και αν είναι για 5 λεπτά.

 

Pick up & Delivery Service

of your car from and to your place. One of our representatives will call you to confirm the date and time of collection and delivery.

Social Commitment

Collaboration, avant - garde, love and will, can move the earth and the sky… and beautiful many things.

Your thought becomes our knowledge!

We would love to hear your opinion on your visit.